середа, 22 листопада 2017 р.

Загальношкільні батьківські збори

   19 листопада 2017 року у Щирецькій ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа відбулися загальношкільні батьківські збори.
     Присутні були приємно вражені виглядом актової зали після ремонту. Нові вікна, двері, сцена, пастельні тони стін і гармонійно підібрані до їхнього кольору стільці.
     Батьки не стоять осторонь шкільного життя, навчання своїх дітей, тому й зала була повна.
     Під час зборів відбулася також зустріч із депутатом Львівської обласної ради, начальником відділу освіти Пустомитівської РДА п.Лісною М.М.
     Мирослава Михайлівна свій виступ почала словами Ліни Костенко:
Не знаю я, що буде після нас,
В які природа убереться шати.
Єдиний, хто не втомлюється,  час.
А ми живі, нам треба поспішати.
   Вона доповіла присутнім про кошти вкладені у Щирецьку ЗОШ №1 та ЗОШ № 2, дошкільні дитячі установи. Так зокрема було відзначено, що останні два  роки  в Щирецькій ЗОШ №1 зроблено капітальний ремонт спортивної та актової зали, п’ятьох санітарних кімнат. За сприяння депутата Верховної Ради  Б. В. Дубневича споруджено шатровий дах над школою. Для школи придбано десять комплектів нових парт, комп’ютерний клас, п’ять настінних дошок. Ще школа отримала три інтерактивні дошки, три ноутбуки, три проектори, обладнання для фізичного, хімічного, географічного, біологічного та математичного кабінетів на загальну суму 800 тис. грн.
     Батьків цікавили перспективи роботи опорної школи в умовах  об’єднаної територіальної громади, новий Закон України про освіту. Мирослава Михайлівна ґрунтовно відповіла на запитання, які цікавили батьків.
     Директор школи презентував наші досягнення за останні роки. Присутні побачили, як змінилася школа, на скільки зміцнилася матеріальна база. Було також відзначено, що в контексті енергозбереження було замінено вікна на загальну суму 700 тис.грн. Відзначено також наші успіхи в навчальній та виховній роботі. 
Заступник директор з виховної роботи Мандзик Т. В.







Немає коментарів:

Дописати коментар