вівторок, 13 червня 2017 р.

Відкриття майданчика для міні-футболу


Любов до своєї малої батьківщини, захоплення спортом, небайдужість  до дітей спонукало до добрих справ  депутатів селищної ради. З ініціативи селищного голови Олега Василишина,  за підтримки всього депутатського корпусу, спільними зусиллями депутата Верховної Ради України Богдана Дубневича, керівництва районної ради та райдержадміністрації, депутатів обласної ради, завдяки їх організаційній та фінансовій допомозі, залученню благодійних коштів та допомозі небайдужих до спорту та фізичного виховання молоді спонсорів, на території Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. імені Героя України Богдана Ільківа, 4 червня відбулося  відкриття  міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.
Почесне право відкрити футбольне міні-поле було надано Народному депутату України Богдану Дубневичу, депутатам обласної ради Мирославі Лісній, Івану Лабаю, Михайлу Гичці, голові районної ради Галині Гичці. Привітати всіх присутніх завітали отці Тарас та Олександр, які щиро побажали подальшого розвитку спорту та подякували всім за небайдужість та підтримку юних спортсменів. 
 «Щирі слова подяки Вам, шановні депутати, - наголосив, вітаючи всіх, директор школи Пароля О.І.  -  Хай множаться гарні діла, здорова росте дітвора, і всі живуть у мирі й добрі. Сподіваємося, що відтепер завдяки ініціативі та ентузіазму депутатів, молодь Щирця у вільний час займатиметься спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров'я, і цей прекрасний майданчик виховає не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона».




Педагог-організатор Кунець З.І. 

Немає коментарів:

Дописати коментар