пʼятницю, 1 червня 2018 р.


Пролунав дзвінок останній,
Соловейком віддзвенів,
Ми йдемо в дорогу дальню
На очах учителів…

25травня у Щирецькій ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів  імені Героя України Богдана Ільківа у святковій атмосфері пролунав останній дзвоник у цьому навчальному році, який мав патріотичне забарвлення. Вся дружня родина вчителів, учнів і батьків зібралася у цей урочистий день у вишиванках. Для вчителів та учнів – це радісне свято закінчення навчального року, а для випускників – бентежне і дещо сумне прощання з безтурботним дитинством та шкільними стінами, початок нового етапу в житті.
            Сердечно вітаємо випускників з цим святом, яке відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості! Віримо, що ви впевнено крокуватимете до обраної мети. Нехай ваші здобутки стануть винагородою вчителям за їх працю та терпіння. Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів
На святковій лінійці, приуроченій закінченню навчального року, відбулась посвята меморіальної дошки на честь вшанування пам’яті полеглого добровольця  Олега Клима,  який загинув 19 липня під Лисичанськом на Донбасі, захищаючи територіальну цілісність країни від сепаратистів та російських загарбників.  
У церемонії відкриття взяли участь місцева влада, дирекція школи, дружина Мирослава та донька Оля, учениця Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. імені Героя України Богдана Ільківа. Священики освятили меморіальну дошку та помолились.
Присутні вшанували пам’ять героя та всіх загиблих за незалежність нашої держави хвилиною мовчання й покладанням квітів до пам’ятних дошок - Олега Клима, Тараса Кончевича, Богдана Ільківа.
                Педагог-організатор Кунець З.І.














Немає коментарів:

Дописати коментар