середу, 15 травня 2019 р.

День Європи


З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента №339/2003 від 19.04.2003 року.
У День Європи українці відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.
15 травня 2019 року учні 9-их класів ОЗ Щирецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Богдана Ільківа  долучилися до святкування Дня Європи в Україні під час відкритого онлайн-уроку «Європа починається з тебе». Учні довго дискутували про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів в Україні сприяє покращенню життя кожного українця та формуванню демократії, свободи та прав людини в Україні.
В цей день вчителі ОЗ Щирецької ЗОШ провели  уроки та виховні години «Україна – частина Європи», розповіли про європейські демократичні цінності та європейську інтеграцію, формування “європейської свідомості” та відчуття “громадянина Європи”, усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.
Також учні 6-их класів взяли участь в інтелектуальному турнірі «Що? Де? Коли?», присвяченому Дню Європи. Під час гри  учні показали хороші знання з історії та географії Євросоюзу.
Отож, школярі зробили ще один крок до пізнання європейських країн.
Педагог-організатор Кунець З.І.

















Немає коментарів:

Дописати коментар