середа, 10 березня 2021 р.

Шевченківські дні в школі

   З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, в ОЗ Щирецької ЗОШ 1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа було проведено ряд виховних заходів.

  Вчителі  української мови та літератури  Глуховецька М. Л. та Курилас І. А. провели виховний захід «Тарас Шевченко – України син», де учні 9-х класів читали поезії Т. Шевченка, а також  була виставлена театралізована літературно-музична композиція.

  Дуже цікавим видався конкурс: «Пізнаємо великого Кобзаря», підготовлений педагогом-організатором Билень О. М. та вчителем української мови та літератури Паньків Н. О., під час якого учні були розділені на 2 команди «Шевченкознавці» та «Нащадки Кобзаря». Учні пройшли багато перешкод, так званих станцій під час літературного квесту «Шлях до Шевченка». Учням дуже сподобалося брати участь у різних конкурсах та виховних заходах, вміння показати себе, а також поглиблено вивчати життя і творчість великого письменника українського народу – Т.Г. Шевченка.

 Вчителька початкових класів Пароля О. В. провела виховний захід «Шевченко – душа українського народу», під час якого ознайомила учнів з цікавими фактами про життєвий і творчий шлях великого Кобзаря.

Нехай Кобзар залишається і надалі прикладом для наслідування та гордості для всіх щирих українців, надихає, спрямовує та вчить.

Педагог-організатор О. М. Билень

 

Немає коментарів:

Дописати коментар