понеділок, 1 листопада 2021 р.

День Учителя. День самоврядування

     Всесвітній День учителя відзначають в першу неділю жовтня, і святкується більш, ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

День Учителя це день, коли святкова атмосфера панує у школі, а на обличчях учнів та вчителів щирі посмішки та веселий настрій.

На один день у школі відбулися великі зміни до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме 9 та 10-ки нашої школи, які проводили уроки у 1-4-х класах із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним.

Виконуючи свої обов’язки, вони відчули наскільки відповідальна та нелегка вчительська праця.

  Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з темами уроків, які відповідали календарно-тематичному плануванню, самостійно складали конспекти, підбирали цікавий матеріал. Отже, «вчителі-дублери» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до Дня учнівського самоврядування.

Ще з самого ранку, учні 11 класів привітно та з посмішками на обличчях зустрічали усіх , хто переступив поріг школи.

Атмосфера цього дня для всіх працівників ліцею була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.





Педагог-організатор О. Билень

Немає коментарів:

Дописати коментар