понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Безпека на дорозі


З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Щирецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Ільківа  у вересні 2017  року був проведений Тиждень  безпеки дорожнього руху. 
Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху визначеною Організацією Об’єднаних Націй на всесвітньому рівні, стала безпека людей на дорозі.
Завдання Тижня безпеки  дорожнього руху – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Усі заходи мали на меті привернення уваги суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.
Для учнів 1- 4 класів відбувся конкурс віршів, ребусів та загадок про дорожній рух. 
Серед учнів 5-6 класів було проведено турнір знавців правил дорожнього руху, переможцями якого стали учні 5-В класу, класний керівник Підгірна Н.М.
Учні 8-х класів взяли участь у конкурсі проектів «Безпечна дорога до школи».
Для учнів початкової школи старшокласники провели практичний тренінг з безпечної поведінки на дорогах.
Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Педагог-організатор Кунець З.І.
















Немає коментарів:

Дописати коментар