пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Виховний захід до Дня українського козацтва


З метою сформувати в учнів такі риси характеру, як: патріотизм, гуманізм, милосердя; виховати правильне ставлення та любов до історії українського народу, було проведено керівником 5-В класу - Підгірною Наталією Миколаївною, виховний захід про історію славного українського козацтва, Запорозької Січі, гетьманів. Народ ставився до козаків з повагою і любов'ю, сприймав їх як символ мужності, честі, людської і національної гідності. Перекази про звитяжні вчинки запорожців передаються з покоління в покоління. Епоха козацтва створила багатогранну, глибоку духовність, що стала гордістю і окрасою української історії та культури.
Учні з гордістю читали вірші, урочисто виконували пісні про славних козаків (під музичний супровід Пекар Л.І.), розповідали про подвиги, традиції та життя запорожців і славних гетьманів.
            Захід, який провела Наталя Миколаївна , запам’ятався усім. Патріотів потрібно плекати змалку. Учні зрозуміли, що мають пам’ятати про славне минуле та бути гідними славних лицарів, запорозьких козаків, оборонців рідної землі.

Педагог-організатор Кунець З.І.



Немає коментарів:

Дописати коментар