вівторок, 15 травня 2018 р.

Відбувся святковий концерт присвячений Дню Матері



 В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею роду. Величезну роль у вихованні дітей відіграє перша, найрідніша у світі людина – матір. Саме від неї залежить виховання дитини і саме мати прищеплює любов до рідної землі.
Тому у другу неділю травня  Україна відзначає одне з головних родинних свят  — День Матері. Його традиційно святкують в Європі, у США, в країнах Азії. Велика популярність свята Дня матері цілком зрозуміла, оскільки споконвіку мама була найдорожчою та найріднішою людиною для кожного.
З цієї нагоди 13 травня 2018 року в приміщенні Щирецького будинку культури відбувся святковий концерт присвячений Дню Матері. У ньому взяли участь учні нашої школи. Чудові талановиті діти вітали своїх мам, бабусь та інших жіночок красивою музикою та піснями, поезією, вражали глядачів танцювальними постановками та дивовижними хореографічними номерами. Дотепні сценки не давали занудьгувати впродовж, доволі насиченої, програми.
Свято Матері важливе для кожного з нас. Ми багато чим зобов’язані найдорожчим нашому серцю людям – мамам. Цей день – це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що вони роблять для нас, за їх любов і розуміння. Хоч цей день і пройшов, але це не означає, що наші привітання для мам на цьому закінчуються. Зовсім ні. Це означає, що тепер кожен із нас може особисто висловити вдячність та любов до своєї матусі. І не лише сьогодні, а й щодня, адже у мами нема вихідних чи лікарняних, вона працює заради нас 24 години на добу, 7 днів на тиждень й навіть на долю секунди не перестає нас любити. Тож щиро дякуємо вам за тепло, ласку, турботу, любов, за недоспані ночі й пролиті сльози, наші любі мами.
Педагог-організатор Кунець З.І.












Немає коментарів:

Дописати коментар