середу, 24 жовтня 2018 р.

ЕКСУРСІЯ


19 жовтня учні 6-их класів разом з вчителями Глуховецькою М.Л., Ханас З.В. та Кунець З.І.    побували на екскурсії в будинку Івана Франка - Львівський літературно-меморіальний  музей Івана Франка.
У цьому будинку видатний письменник, учений, політичний та громадський діяч жив, написав свої найкращі твори, і звідси пішов у безсмертя. У музеї повністю відтворено робочий кабінет Івана Франка – його улюблену кімнату. Збереглися фортепіано, за яким сидів Іван Якович, робочий стіл, за яким він працював. Цікаво усвідомлювати, що ми ходили тими ж кімнатами, якими ходила ця видатна людина, весь будинок овіяний духом Великого Каменяра.
Далі наша екскурсія попрямувала до  Львівського еколого-натуралістичного центру –багатопрофільного закладу позашкільної освіти. Він  був створений у 1975 році. Першим господарем був видатний польський вчений (зоолог, етнограф, лінгвіст), перший професор зоології Львівського університету – Бенедикт Іванович Дибовський. Тут є багата колекція флори та фауни, учням було дуже  цікаво подивитись на екзотичних тварин та декоративні рослини, птахів та риб. Також велику увагу дітлахів привернули хамелеон, удав та кольорові фазани.
 З гарними враженнями, з позитивним настроєм учні повернулися до школи, чекаючи нової подорожі. Екскурсія надзвичайно сподобалась учням, радимо відвідати усім.
Педагог-організатор Кунець З.І.




















Немає коментарів:

Дописати коментар