суботу, 12 жовтня 2019 р.

День Учителя


Учителю, прийми уклін доземний
За щире серце і любов святу,
За людяність і чесний труд щоденний,
За відданість, а ще за доброту.
За те, що ти даруєш дітям крила,
Щоб їм летіти у широкий світ.
За мрії світлі, знайдені вітрила
І за щасливий, радісний політ.
За кожен день і кожне щире слово,
За ніжність й ласку в радості й журбі.
За те, що в школі нам було чудово
Спасибі, рідний вчителю, тобі!
З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками учнів та педагогів.
Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Працю вчителя неможливо оцінити, їй немає ціни!
Ми вітаємо з професійним святом всіх наших вчителів: і тих, що нас навчають, і тих, які вже на відпочинку. З повагою та сумом згадуємо тих учителів, які вже пішли від нас.
4 жовтня відбувся  святковий концерт, присвячений Дню вчителя. Шкільна родина запросила  в гості усіх педагогів, які працювали в Опорному закладі Щирецька  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа:

Стахнів Г.В.
Хомин С.М.
Павлюка В.В.
Винярську М.В.
Двойченкова Л.В.
Деревацького І.Т.
Вакуленко О.І.
Лазар М.І.
Микитку   Л. Ф.
 Микитку І.С.
Кардащук О.М.
 Ільків Т.Я.

Учителів привітав начальник відділу освіти Щирецької ОТГ  Терещук А.В., директорка Опорного закладу Щирецька ЗОШ№1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа Попович М.С., а також учні, які підготували  для гостей яскраву концертну програму.
Традиційно цього дня в Опорному закладі Щирецька ЗОШ№1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа проводиться День самоврядування. Старшокласники підготували цікаві уроки для школярів. Робочий день виявився нелегким, але успішним. Учні зробили висновки, що робота вчителя є  непроста і вимагає багато зусиль і терпіння. «Бути вчителем не так вже й легко, як багато хто думає, але дуже приємно. Особливо, коли ти отримуєш віддачу від своїх учнів!» - поділилась враженнями учениця  10-го класу Адріяна Ільків.
Тож дякуємо Вам, дорогі вчителі!  Вітаємо Вас з професійним святом. Нехай Вам завжди усміхається доля, дарує міцне здоров'я та довголіття. Бажаємо здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок!
Голова учнівського Міністерства культури Марта Дучак.






















Немає коментарів:

Дописати коментар