вівторок, 25 травня 2021 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху

     З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в ОЗ Щирецької ЗОШ 1 І-ІІІ ступенів імені Героя України Богдана Ільківа з 17 по 21 травня був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом Тижня було проведено ряд заходів. Класні керівники провели зі своїми вихованцями єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека життя» та тематичні години спілкування «Безпека на дорозі залежить від кожного», «Правила дорожнього руху та безпечна поведінка на вулицях та дорогах», вікторину «Як я знаю правила безпечної поведінки на вулиці, на пішохідних переходах».

Були проведені виховні заходи, а саме: бесіда «Безпека руху на велосипеді та мопеді» (5-а клас, Мозоль О.М.), практичні заняття «Безпечна їзда на велосипеді» (4-б клас Микитко О. М., ), «Ми – уважні учасники дорожнього руху» (5-б клас, Підгірна Н.М.), бесіда «Мій друг – дорожній рух» (6-в клас, Кунець З. І.), конкурс знавців «У дорожніх правил канікул немає» (2-а клас, Пароля О. В.).

"Молоде покоління за безпеку дорожнього руху» 9 -а клас (кл.кер. Феджора Г. М .).

"Знай дорослий, знай дитя! Безпека руху – це життя" ( 8-б клас, Вовк Н. П.)

Учні 7-а переглядали тематичні презентації та кінофільми із правил дорожнього руху.(Кл.кер. Заяць У. Я).

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом. Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.








Педагог-організатор О. Билень

Немає коментарів:

Дописати коментар