пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

Урок з англійської мови для 5 класів на тему "Свята. Вечірки"


                Навіщо чекати 31 грудня? Учні 5-х класів влаштували Новорічну вечірку-гру!

З метою удосконалення вимови учнів, та щоб попрактикувати вживання граматичних структур (теперішній неозначений час), розширити світогляд учнів, збагатити знання учнів з теми, розвинути фонематичний слух учнів, якість вимовних навичок і довготривалу, короткотривалу, слухову пам'ять, здатність самостійно планувати мовний вчинок, уяву, здатність до здогадки; вміння логічно, послідовно висловлювати думки іноземною мовою,
  



 виховувати інтерес до вивчення ІМ, повагу до оточуючих, відповідальність у роботі, вчитель іноземної мови Шкоропад О.М.  провела урок-вечірку під назвою «Ho-ho party».

Новорічний настрій та яскраві враження переповнювали учнів. Вони співали веселих пісень, танцювали, приймали участь у жартівливих конкурсах та просто розважалися. Ну, а яка ж вечірка без солодощів? Нагородою за перемогу були улюблені цукерки.

“Навчання через гру” –  показало свій результат,  в ігровій формі навчальний матеріал сприймається та засвоюється  найкраще. На уроці всім було цікаво та весело, а головне – повчально)))
Вчитель ІМ Шкоропад О.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар