понеділок, 3 грудня 2018 р.

"ЛЮДИНА НАРОДЖУЄТЬСЯ, ЩОБ ЗАЛИШИТИ СЛІД ПО СОБІ ВІЧНИЙ" В. СУХОМЛИНСЬКИЙ



Цього року  в Україні та світі відзначають 100-річчя від дня народження людини, творчість якої – унікальне явище в українській і світовій педагогіці. Це – видатний педагог Василь Олександрович Сухомлинський.
27 листопада відбулось методоб’єднання вчителів початкових класів Щирецької ОТГ (керівник МО Попович М.С.) Захід пройшов в дружній, доброзичливій атмосфері. Із позитивними емоціями і добрими враженнями залишились усі учасники.
  Результатом проведеної роботи було, власне, задоволення учнів, яке виразилось у піднесеному настрої дітей, батьків, друзів, вчителів. У творах В. Сухомлинського учням відкрилась сила і велич Всесвіту та його Небесного Творця, любов, доброта, благородство, сердечність, щирість, краса життя.
Діти навчились відрізняти добро від зла, брати приклад для наслідування, бачити красу в природі, у взаєминах між людьми, формувати власну життєву позицію. Оповідання В. Сухомлинського виховують в учнів найкращі духовні людські цінності. 
Схиляючись у глибокій пошані перед пам’яттю великого вченого-педагога В.О.Сухомлинського, сьогодні ми можемо сказати, що  гуманістичні ідеї, які він розробляв і відстоював, живуть і розвиваються. А вчителі початкових класів Щирецької ОТГ активно впроваджують їх у практику.
Педагог-організатор Кунець З. І.

















Немає коментарів:

Дописати коментар