понеділок, 23 вересня 2019 р.

«Мир на землі – радість у родині»


Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.
З нагоди Дня миру 20 вересня  в Опорному закладі Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІ ст. імені Героя України Богдана Ільківа пройшли тематичні заходи. Зокрема, у 2-Б класі, класний керівник Хлібун Ірина Дмитрівна, провела урок- бесіду «Мир на планеті – щастя всім дітям».  Діти говорили про мир, адже ця тема для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави. Учні власноруч виготовили   символічні паперові голуби, і з щирими побажаннями, щоб сизокрилі птахи принесли мир і спокій нашій Батьківщині, прикріпили їх до планети Земля.
Також учні 5-Б класу разом із вчителем трудового навчання Перервіною Марією Ярославівною приєдналися до проведення Всеукраїнської кампанії «Голуб миру». Діти власноруч виготовили  паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації, і закликали всіх людей: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».
Класними керівниками протягом дня проведені години спілкування «Мир на землі – радість у родині».
Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.















Педагог-організатор Кунець З.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар