неділю, 15 вересня 2019 р.

З Днем народження, Google!


 

15 вересня  в світі  відзначають день народження  пошуковика  Google. В зв’язку з цим вчитель Носовська О. В. провела урок-конференцію у 6-Б класі під назвою «Знайомтесь – Google». Учні  підготували повідомлення про походження назви та історію створення пошуковика, а також цікавинки з життя компанії Google.
Ось деякі з них:
·        Перший логотип  Google розробив співзасновник Сергій Брін за допомогою безкоштовної графічної програми;
·        В кожному офісі Google є багато дивних речей. Наприклад, в офісі, що розташований в Тель-Авіві,- стоїть трактор.
·        Офіційний девіз Google – «Не будь злим!» (з виступу Варвари Саплевої).
·        Коли  Google запустився в 2008 році, система обробляла 500 000 запитів на день. Зараз користувачі запитують щось у системи більше 2 млн разів на секунду;
·        Google – це, мабуть, єдина компанія в світі,  яка хоче, щоб люди проводили на її сайті якомога менше часу (з виступу Юстини Левицької).
·        Працювати в компанії Google дуже цікаво, та і не менш весело. Наприклад, кожен новий співробітник в свою перше робочу п’ятницю повинен носити шапку з  пропелером;
·        На газонах компанії можна зустріти кіз. Їх випускають туди, щоб зберегти гарну траву (з виступу  Оленки Козак).
та багато інших цікавих фактів.


Немає коментарів:

Дописати коментар