понеділок, 4 грудня 2017 р.

Пам’яті В’ячеслава Чорновола


«Якби мене запитали, чи жалкую я про те, як склалося моє життя,
про відсиджені 15 років, я б відповів: анітрохи…
І якби довелося починати все спочатку та вибирати,
я б обрав життя, яке прожив!»
В.М. Чорновіл

24 грудня 2017 року виповниться 80 років з дня народження видатного державного та громадського діяча, борця за незалежність України, народного депутата України першого – третього скликань, одного з лідерів українського правозахисного руху, відомого журналіста, публіциста, багаторічного лідера Народного Руху України, Героя України В’ячеслава Максимовича Чорновола.
До 80 річниці з Дня народження В’ячеслава Чорновола 1 грудня  у Щирецькій ЗОШ №1 І-ІІІ ст. імені Героя Ураїни Богдана Ільківа  Басюк Оксана Ярославівна, вчитель історії, провела виховну годину «Роль В’ячеслава Чорновола в становленні незалежності України» для учнів 9-А класу .
Використовуючи ідеї та досвід В’ячеслава Чорновола сьогодні, можна багато усвідомити і багато зробити у майбутньому. Учні добре запам’ятали слова В’ячеслава Чорновола : «Україна починається з тебе!».
 В'ячеслав Чорновіл, як особистість є моральним авторитетом й прикладом для нашого покоління, ми цінуємо заслуги В’ячеслава Максимовича перед Україною, його вагомий особистий внесок у здобуття незалежності України, її розбудову як демократичної, правової держави, багаторічну самовіддану працю задля Українського народу. Пам’ятаємо і не забудемо! Світла пам’ять Герою України .
«Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі».

                                                Підготувала педагог-організатор Кунець З.І.




Немає коментарів:

Дописати коментар