понеділок, 11 грудня 2017 р.

«У пам’яті залишусь назавжди»


« Отож заповітую вам усім: моліться, працюйте і боріться за збереження християнської душі кожної людини українського народу і за весь український нарід!»

6 грудня 2017 року в Щирецькій  ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбувся виховний захід для учнів 8-11 класів «У пам’яті залишусь назавжди», присвячений Патріарху УГКЦ Йосифу Сліпому. Патріарх УГКЦ Йосиф Сліпий є прикладом сили духу, наполегливості, жертовності, святості й водночас смирення, любові до Бога та свого рідного народу.
            Щоб донести цю істину до наших дітей, щоб наслідувати Патріарха у його непохитній вірі та вмінні любити, учні 9 класів під керівництвом вчителів  християнської етики (Олійник Л.А. та Пасіцької М.С.) провели виховний захід. Ведучі розповідали біографію Йосифа Сліпого, акцентували увагу на трагічних моментах його життя, демонструючи презентацію світлин.
Учні декламували вірші, присвячені Патріарху, та виконували духовні пісні підготовлені вчителем музичного мистецтва Пекар Л.І.
Гості заходу, настоятель храму  св. Трійці о. Тарас Фітьо  та директор школи Пароля Олексій Іванович, висловили слова подяки за організацію такого пам’ятного заходу.
Вечір пам’яті Йосифа Сліпого не залишив байдужими глядачів і засвідчив нездоланність і силу духу українського народу, вказуючи сучасній молоді добрий приклад і прокладений шлях любові до Бога та Батьківщини.

Педагог-організатор Кунець З.І.












Немає коментарів:

Дописати коментар