середу, 27 грудня 2017 р.

ШКОЛА КОЛЯДУЄ!!!


Яскрава зірочка на небі
Горить, горить і не згаса.
А дітвори веселий щебіт
Дзвінкий, прозорий, як роса,
До неї лине в ці хвилини –
В нім слава Господу Христу,
Що народився, як людина,
В цю ніч, воістину святу.
Горить зоря – не погасити,
Вона нагадує для всіх,
Що народився Сам Спаситель
І смерть любов’ю переміг.

Незабаром ввійде до кожної домівки свято свят – Різдво Христове! У домі панує мир та злагода, усі негаразди забуті. А по вечері усі починають колядувати. Колядки - це величальні пісні зимового циклу, що збереглись від найдавніших часів в скарбниці української народної творчості.
26 грудня в Щирецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені Героя України Богдана Ільківа   відбулась шкільна коляда. Під час заходу учні розповідали про різдвяні традиції України, Польщі, Німеччини, Англії. Колядували різними мовами, співали різдвяних пісень.
Прекрасні вертепні дійства та чудові колядки у виконанні школярів дуже приємно вразили і принесли велику насолоду глядачам. Дивлячись на цих маленьких діточок та молодь ми можемо сказати, що в нас підростають талановиті, добрі та щирі християни.
Цей різдвяний захід приніс велике емоційне задоволення і духовно об’єднав дітей, котрі тут колядували щоб прославити ім’я Ісуса Христа.
Дякуємо усім учням та класним керівникам, вчителям іноземної мови, Бараняк А.І., Підгірній Н.М., муз керівнику Пекар Л.І. , і усім хто брали участь та  допомогли  організувати це дійство.
І бажаємо всім, щоб ці свята були особливими для кожного, а колядка лунала в кожній хаті! Бо щороку ми знов і знов переживаємо містерію народження Божого Сина. Не важливо, які у нас вокальні дані, чи правильно тонально ми співаємо, головне, -  щоб співала  душа!
 І, незважаючи на всі політичні чи фінансові негаразди, пам’ятаймо, що ми всі - єдиний народ, народ, який має такі глибокі традиції. Тож передаваймо багатство наших звичаїв своїм дітям!
З Різдвом Вас! Христос Рождається!

Педагог-організатор Кунець З.І
















Немає коментарів:

Дописати коментар