понеділок, 26 березня 2018 р.

Щовесни, коли тануть сніги,    
 І на рясті засяє веселка,    
 Повні сил і живої снаги     
Ми вшановуємо пам'ять Шевченка.

Чи можна сказати, що лише в березні ми вшановуємо пам'ять геніальної людини, якій в Україні судилося безсмертя? Ні, ми щодня відчуваємо його невмируще слово серцем, віримо йому, бо кому ж тоді ще вірити, як не Шевченкові, який життя своє віддав за Україну, за нас із вами, за те, щоб ми були вільними, гордими людьми. Жоден поет світу не зрівняється з ним у величі своєї жертовної любові до свого народу.
З нагоди 204-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка 20 березня відбувся виховний  захід ''Вчитайся, вслухайся в Шевченкове слово!", який підготували вихователі групи продовженого дня Стосик І.І. та Гаврилів О.А.
Учні  провели його в атмосфері любові і пошани до Кобзаря. На заході відтворювались епізоди із життя Тараса, прозвучала велика кількість віршів та пісень. Кульмінацією заходу став флеш моб - колективне виконання ‘’Заповіту’’ та викладення серця любові.
Шевченко - великий дар від Бога нашому народові. Якщо кожен буде любити свою Україну так, як нам заповідав Кобзар, лиш тоді наша держава стане процвітаючою, а народ - щасливим!

Педагог-організатор Кунець З.І.






Немає коментарів:

Дописати коментар