понеділок, 8 квітня 2019 р.

ДЕНЬ ВОДИ



Всесвітній День води, дата якого припадає на 22 березня, святкує вся планета, і в ОЗ Щирецької ЗОШ №1 І-ІІІст. імені Героя України Богдана Ільківа  учні 6-Б класу із вчителем біології Заяць У.Я.  долучились до відзначення цієї події, підготували урок-презентацію  «Вода – джерело життя».  Діти були кмітливі під час  конкурсу запитань, змогли впоратись і з  дослідами, були уважними та активними під час проведення екологічних ігор. Інформація та досвід, який отримали учні, допомогли зрозуміти важливість збереження водних ресурсів для життєдіяльності всіх живих істот на Землі, адже рослини, люди та тварини не можуть існувати без води. Кожен із нас повинен дбайливо ставитись до природи, раціонально використовувати водні ресурси.
Святкування Дня води є унікальною можливістю нагадати учням про надзвичайну важливість водних ресурсів для оточуючого середовища та розвитку суспільства.
           Протягом тижня  школярі проводили екологічні ігри, конкурси малюнків. Учні знаходили  приклади неекономних витрат води в побуті, пропонували свої методи економії води. Старшокласники провели бесіди, семінари, круглі столи «Турбота про наші водні ресурси є справою кожного», «Чи достатньо води в світі?», «Водні ресурси для здоров’я». 
 Ми не повинні бути байдужими і не нищити природу, повинні берегти і примножувати її багатства і пам’ятати пророче слово В. Скуратівського: “Не зміліють джерела України, якщо ми не зміліємо душею”.
Педагог організатор Кунець З.І.















Немає коментарів:

Дописати коментар