понеділок, 23 квітня 2018 р.

Місто Лева



В квітні учні 5 – В класу  (класний керівник Підгірна Н. М.) відвідали місто Лева.
Від вокзалу учні попрямували пішки в центр. Під час екскурсії діти побачили площу Ринок з міською Ратушею,з вежі, яка має висоту 65 метрів, учням відкрилась чудова панорама центру міста. Відвідали Музей етнографії та художнього промислу. Його фондові збірки налічують близько 100 тисяч одиниць збереження. Музей етнографії та художнього промислу є багатою скарбницею пам’яток традиційно-побутової культури та народного мистецтва українців, а також зразків декоративно-ужиткового мистецтва багатьох народів світу.
 Екскурсія завершилась в Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької. Тут учні дізнались про історію створення оперного театру. Львівський театр опери та балету вважається одним з трьох найкрасивіших в Європі. Під час екскурсії учні познайомились з історією будівництва театру, з легендами Львівської Опери, а також побували у розкішному вестибюлі, оздобленому мармуром та золотом, дзеркальному залі та захоплюючому залі глядачів.
Після екскурсії насолодились прекрасною виставою "Попелюшка".
Учні гарно провели час, приїхали з прекрасними враженнями і чудовими сувенірами. Львів – це місто, до якого можна і хочеться завжди повертатися!








Педагог-організатор Кунець З.І.

Немає коментарів:

Дописати коментар