пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

Поїздка в сиротинець



21 квітня Лисецький Богдан, Бараняк Рома та Маріана (члени учнівського самоврядування  Щирецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 імені Героя України Богдана Ільківа)  відвідали вихованців дитячого будинку № 1, що знаходиться у м. Львові на вул. Таджицькій, 23. Дітям було приготовлено смачні подарунки. Так приємно було бачити щасливі, усміхнені обличчя малечі, чути їхнє щире: «Дякую!». Після того, як діти поїли, учні гралися з вихованцями в різні ігри. Ми були вражені відкритістю цих дітей. Тут у кожного своя історія, кожному, в такому малому віці (3-7 років) довелося так багато пережити. А найгірше – те, що вони в цьому не винні. Діти ставились до наших учнів, наче до рідних, давно знайомих, вони не соромилися розмовляти з учнями, тулилися до них, просилися на руки, наче до своїх батьків! Школярі були задоволені таким ставленням.
Висловлюємо щиру подяку всім учням та вчителям  Щирецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 імені Героя України Богдана Ільківа, хто долучився до здійснення цієї акції.
Ми заохочуємо всіх до організації та участі в благодійних акціях надалі. Усім сьогодні нелегко, але завжди є той, кому ще важче. Тому ми повинні допомагати .
Педагог-організатор Кунець З.І.






Немає коментарів:

Дописати коментар